2018. augusztus 12., vasárnap

EGY CSAJOS NAP BUDAPESTEN

Sokszor volt már bennem az, hogy kéne valamit csinálni, de nem akarok messzire menni, és sokat költeni. Persze amikor megkérdezed a barátnőidet/barátodat hogy mit csináljunk, az első válasz mindig ugyanaz ➡️"nekem mindegy". Ezzel persze nem jutunk előrébb, ezért hoztam pár ötletet amit tudtok csinálni Budapesten (persze ez nyilván csak annak segít aki a közelében lakik)

Egy gyönyörű város rengetek lehetőséggel

1. Éjszakai városnézés
Egyik este menjetek el bárhova pl: Citadella, Budai vár,Hősök tere, Parlament, Halászbástya, és csak nézzétek a gyönyörű tájat fotózkodjatok. Higgyétek  el nekem órákat lehet ott ülni,mert annyira gyönyörű.

2. Margit-sziget 
Nem csak barátokkal, de a pároddal is  nagyon jól tudtok szórakozni. Kivisztek egy pokrócot is piknikeztek, koktéloztok, a zenélő szökőkútról nem is beszélve. Ha pedig kipihentétek az odajutást a nagy melegben, találtok ott egy állatkertet, és egy strandot. Ha pedig nem akartok sokat költeni akkor lehet a romoknál, virágkertnél fotózkodni. Ha mozoghatnékotok van egy kis bringóhintózás mindenkinek feldobja a kedvét.

 3. Mozi/shoppingolás
Legegyszerűbb egy jó kis film, amit vásárlás, nézelődés követ. Ez nyilván nem tesz ki egy egész napot, de összekapcsolva valamivel jó kis időtöltés lehet. Utána egy kis jegeskávézás is jó ötlet lehet ilyen melegben nyáron. 


 4. Hajókázás
 Ma már Budapesten viszonylag olcsón tudunk hajózni. Bérlettel ingyenes is. Bizonyos hajók a Margit-sziget körül, Parlament felé utaznak.  A látvány gyönyörű, és az utazás is hangulatos.


5. Állatkert 
 Nem mondom, hogy ez a legolcsóbb program, viszont egész napodat lefedi. A műsoroktól kezdve etetésekig itt mindent megtalálsz. Amellett, hogy sok érdekességet olvashatsz, és láthatsz, a nap végére annyira állatbarátnak fogod érezni magad, hogy az hihetetlen. Gyerekeknek felnőtteknek egyaránt élvezetes.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

KRITIKA: EGY KIS SZÍVESSÉG